Biljartles en instructeurs

E-mailadres Afdrukken PDF

Of je wel of geen lid bent: bij onze vereniging kan iedereen les krijgen van 4 KNBB gediplomeerde biljartinstructeurs. Vakmensen die op basis van uitgebreide ervaring en kwalificatie klaar staan om u te begeleiden in het aanleren of verbeteren van uw spel. Zij hebben een duidelijke missie: u als aankomend of ervaren biljarter te begeleiden in het verbeteren van uw spelniveau, en het verhogen van uw spelplezier in de fascinerende biljartsport.
Onze KNBB instructeurs zijn:

Onno Dekker Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Peter Oskam


Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. 06 2095 1608 06 1508 0463 06 4153 0847
Lees hieronder verder:

De BV Velsen heeft speciaal voor biljartles 3 ochtenden gereserveerd waarbij het materiaal voor leden en aspirant leden gratis ter beschikking wordt gesteld (gratis is alleen t.b.v. les en niet voor training/vrijspelen in een lesblok). Die lesblokken zijn: dinsdag- donderdag- en zaterdagochtend. Bij les op andere tijden wordt er op "de klok" gespeeld.
Voor niet leden is het gratis gebruik van materiaal maximaal 2 maanden, daarna is de bijdrage € 3,00 per lesuur. Het tarief voor biljartles is gemiddeld € 15,-- per uur.

In de eerste les wordt samen met de instructeur de beginsituatie vastgesteld en ga je samen bekijken welke vaardigheden moeten worden geleerd en verbeterd. Trainingsdoelen worden duidelijk gemaakt en geëvalueerd.